Șofer fără permis, prins pe străzile din Cluj! Tânărul avea și plăcuțele de înmatriculare expirate


Polițiștii au reținut un tânăr de 18 ani cercetat pentru săvârșirea a două infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

La data de 20 februarie, în jurul orei 15.25, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au interceptat un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 18 ani, din comuna Gilău, în timp ce se deplasa pe DN1E60, în localitatea Florești.

În urma verificărilor specifice, polițiștii au constatat că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autovehiculul avea montate plăcuțe cu număr de înmatriculare expirate, care au fost atribuite unui alt autovehicul.

Totodată, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest și cel pentru detectarea substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.


Comentarii Facebook