Șofer din Cluj fără caracter! I-a tăiat calea unui motociclist sub podul Calvaria, dar nu a oprit deși acesta s-a accidentat


Un autoturism i-a tăiat calea unui motociclist, luni dimineața, sub podul Calvaria. Șoferul și-a verificat oglinzile și a plecat în trombă, fără să oprească, deși motociclistul era căzut pe asfalt.

Stimate c..at care ai trântit un motociclist ( nu eu ) sub pod la Calvaria azi dimineața în jurul orei 8:00 după care ți-ai verificat oglinzile și ai plecat în trombă fără nici măcar sa îl ajuți să își ridice motorul, te invit sa iei legătura cu mine pana la ora 18:00, în seara asta, altfel ne vedem poliție (ți-am luat numărul ). Dacă a mai fost careva martor la eveniment, va rog sa îmi scrieți”, a relatat un clujean pe grupul Info Trafic jud. Cluj.

Autoturismul a trecut peste linia continuă în fața motociclistului, care a frânat brusc pentru a evita imactul și a tras dreapta. Acesta a căzut pe asfalt, s-a rănit la mână, și-a rupt hainele și motoclicleta este avariată.

Alți clujeni i-au recomandat să nu mai aștepte pentru a depune o plângere, deoarece este posibil ca șoferul să fi fost băut și să pună în pericol și alte persoane. 

”Problema rezolvată; plângerea va fi depusă în cursul zilei de azi, iar filmările se vor lua de la camerele de supraveghere din intersecție”, a spus, ulterior, cel care a sesizat cazul.

Foto: Arhivă

Comentarii Facebook