Mâncare tradițională, vals și muzică live la maratoanele de vaccinare din weekend. Foarte mulți clujeni s-au vaccinat și în alte orașe



Pe muzică la muzeu sau la aeroport, la târgul de brânzeturi sau la căminul cultural, mii de oameni s-au vaccinat și duminică la maratoanele dedicate special doritorilor. Printre românii veniți și din alte orașe, au fost multe persoane venite și de peste hotare, conform ProTV.

Muzică clasică, la maratonul din Alba-Iulia

A fost un maraton inedit la Alba-Iulia, unde sute de localnici și turiști s-au vaccinat anti-COVID-19 pe acorduri de muzică clasică în muzeul Principia. 

De când am intrat se cânta muzică live, atmosfera destinsă, plăcută”, a declarat un turist din Sibiu.

Și la Brașov a fost un maraton de vaccinare, dar pe aeroport. Doritorii s-au imunizat direct din mașini.

Vals cu asistente în Argeș

În județul Argeș, ca să facă vaccinarea mai ușoară, organizatorii centrului din cadrul prefecturii i-au chemat pe artiștii Filarmonicii Pitești să le cânte celor veniți să se vaccineze. De bucurie că a primit serul, un piteștean a luat-o la vals pe asistentă.

În Sângeorz Băi, primarul s-a gândit că combine centrul de vaccinare drive-through cu un târg de brânzeturi de oaie. Mulți au venit șl pentru că aici a fost folosit serul de la Johnson&Johnson, care nu are nevoie de rapel.

Se pare că prinde, au venit foarte mulți din Cluj, din Bistrița. Foarte mulți din Italia”, a delcarat primarul orașului Sângeorz Băi, Traian Ogăgău, conform stirileprotv.ro


Comentarii Facebook