Miercuri 24 Aprilie

Șofer de ”dream car”, certat de clujeni, dar unii îi iau apărarea! A parcat pe două locuri în Piața Unirii - FOTO


Un super bolid McLaren a furat privirile joi dimineața în centrul Clujului. Șoferul este însă certat cu bunul simț și cu respectul, dar unii clujeni spun că locurile de parcare din Piața Unirii sunt prea înguste. 

Mașina a fost fotografiată în parcarea din Piața Unirii, din Cluj-Napoca, tronând pe două locuri de parcare. Desigur că Poliția Locală nu a observat ”șmecheria”, iar cei care încasează banii pe parcare nu sunt acolo, astfel că șoferul a scăpat fără probleme.

De ce a parcat așa, se întreabă mulți? A parcat pe două locuri de frică să nu îi fie lovită mașina în părțile laterale de un șofer neatent.

Oare își permite să plătească două locuri de parcare?”, ”Adică 16 lei/h + o omletă + un cafei (toate pe o rază de maximum 50m, se înțelege) = 100 lei (fără înghețată, firește)... e ok”, au comentat clujenii.

Alții au spus că locuri de parcare din Piața Unirii sutn prea înguste:

”Nu mă așteptam la proprietarii de super-mașini să fie cei care atrag atenția asupra locurilor prea strâmte de parcare din centru”, ”Bun punct de vedere, da, păi trebuie aduse și locurile de parcare la nivelul lor. Adică dacă orașul oferă prețuri pe măsură asta, poate să le ofere și parcări croite custom...de acord”.

217455239_10225689454644048_7342866929051188271_n.jpg

Foto: Raul Stef

Comentarii Facebook