Duminica 28 Aprilie

Șofer de autobuz, erou în traficul clujean, după ce a luat măsuri pentru a preveni o tragedie pe drumul Florești - Cluj


Un locuitor al orașului Cluj-Napoca a decis să își exprime recunoștința față de șoferul autobuzului cu numărul 561, care deservește traseul M26 al Companiei de Transport Cluj. În jurul orei 12, în zona semaforului de pe Calea Florești, șoferul respectiv a avut o reacție notabilă, acționând claxonul în mod prelungit pentru a avertiza pietonii cu privire la o mașină care se apropia cu viteză și nu avea intenția de a opri la semafor.

Mesajul postat pe grupul Info Trafic Cluj a stârnit aprecieri din partea comunității locale, evidențiind atenția și profesionalismul de care a dat dovadă șoferul menționat. În urma acestui incident, Compania de Transport Cluj a confirmat evenimentul și a transmis felicitări către șoferul Feher Ioan pentru vigilența de care a dat dovadă.

Această poveste nu doar subliniază importanța respectului și recunoașterii pentru profesioniștii din domeniul transportului public, ci și subliniază nevoia constantă de implicare și atenție în trafic pentru prevenirea posibilelor tragedii. Comunitatea apreciază astfel de gesturi și recunoaște eforturile depuse de acești profesioniști în asigurarea siguranței publice.

Comentarii Facebook