Șofer clujean, prins beat la volan în două zile la rând


Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Săcuieu l-au depistat în trafic, marți, 2 iulie, pe Florin C. de 27 de ani, din Rogojel, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localităţii Săcuieu care a refuzat de a se supune atât testării cu aparatul etilotest cât şi recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

”În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz, împotrivire sau sustragere a conducătorului unui autovehicul de a se supune recoltării probelor biologice sau testării aerului expirat, în vederea stabilirii alcoolemiei ori a prezenţei de produse sau substanţe stupefiante ori a medicamentelor cu efecte similare acestora”, se arată într-un comunicat emis de IPJ CLuj.

Miercuri, poliţiştii din Poieni l-au depistat în trafic pe acelaşi șofer în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Bologa, având o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatului i-a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legală şi cu permisul de conducere reţinut”, se mai arată în comunicat.

Poliţiştii au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj.

Comentarii Facebook