Duminica 28 Aprilie

Șofer clujean, nemulțumit de parcările administrate de primărie: ,,Facem un parking în ani și ani și apoi îl dăm uitării dar încasăm taxa anuală de parcare


Un șofer din Cluj s-a săturat de condițiile oferite de parcările administrate de primărie. Acesta reclamă că, deși autoritățile locale încasează taxele pentru locurile de parcare, condițiile oferite lasă de dorit. 

,,Parking Negoiu!!! Luați măsuri nu promisiuni că OSĂ și iar OSĂ, în privința igienizării parkingului, grafitti pe toți pereții, lift insalubru sub toată critica și mai ales ILUMINATUL pe timpul nopții, mai ales ca intrăm în prag de iarnă și de la orele 17 e deja beznă, la mai multe etaje lipsește iluminatul pe toata suprafata etajelor 4a 3b etc.

Vreau răspuns că s-a schimbat ceva nu ca OSA facem că suntem sătui noi Clujenii de promisiuni, facem un parking în ani și ani și apoi îl dăm uitării dar încasăm taxa anuală de parcare și MENTENANȚĂ deficitară. By the way nici unele camere nu funcționează cam jumătate din cele montate Vrem fapte!!!”,  a reclamat clujeanul într-o sesizare adresată primăriei. 


Comentarii Facebook