Șofer clujean mort în noaptea de Revelion. Mașina lui s-a răsturnat 50 de metri - FOTO


Un șofer a murit în noaptea de Revelion în comuna Gilău, județul Cluj, după ce mașina lui s-a răsturnat 50 de metri în afara carosabilului. Accidentul s-a produs pe strada Republicii, din comuna Gilău.

Pompierii clujeni anunță că o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate ca urmarea a unui eveniment rutier, anunțat în jurul orei 5.40, pe strada Someșul Rece din localitatea Gilău. 

Pompierii au găsit la locul evenimentului un autoturism răsturnat pe plafon, în afara părții carosabile, la o distanță de circa 50 m față de acesta, și un bărbat de cca 40 de ani, care suferise multiple traumatisme, întins pe sol, la o distanță de cca 3-5 m față de autoturism.

Șoferul nu prezenta semnale vitale, iar leziunile grave suferite nu au permis începerea manevrelor de resuscitare”, precizează cei care au intervenit la fața locului.

Conform primelor informații, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Someșul Rece, comuna Gilău, în timp ce conducea un autoturism pe strada indicată, pe fondul neadaptării vitezei în curbă la dreapta ar fi pierdut controlul direcției de deplasare. Astfel a părăsit partea carosabilă, a lovit o țeavă de gaz și s-a răsturnat pe terenul viran aflat la o diferență de nivel de aproximativ 5 m. Bărbatul a fost proiectat în afara autoturismului. Accidentul s-a soldat cu decesul acestuia.
Trupul acestuia a fost transportat la IML în vederea efectuarii necropsiei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit ca el nu deținea permis de conducere”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.
WhatsApp Image 2020-01-01 at 11.49.01 (1).jpeg

Comentarii Facebook