CLUJ: Un localnic și-a dat foc la gospodărie cu niște artificii aruncate de Revelion - VIDEO și FOTO


Un incendiu a izbucnit în comuna Baciu, satul Mera, chiar la trecerea dintre ani, la miezul nopții din noaptea de Revelion, după ce o familie a aruncat artificii în curte, fără a le supraveghea. 

Ttrei autospeciale pentru stins incendii au fost alertate, în cursul nopții care a trecut, în jurul orei 00.00, pentru a stinge flăcările care au cuprins un depozit de fân și o anexă, din localitatea Mera, com Baciu.

La sosire arderea se manifesta generalizat la cele două anexe gospodărești, iar acestea erau situate la o distanță de cca 2-3 m față de casa de locuit”, precizează salvatorii.

Pompierii au acționat timp de cinci ore pentru a stinge incendiul și pentru a evita reaprinderea focarelor mocnite din cei peste 1000 de baloți de fân cuprinși de flăcări.

Pompierii au reușit să limiteze propagarea focului la casele din jur. 

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar un echipaj SMURD a fost dislocat preventiv la locul evenimentului. Din cercetările preliminare, se pare că focul a ponit de la artificii folosite necorespunzător”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, maiorul Andrei Biriș.

Comentarii Facebook