Șofer clujean furios că a fost amendat în spatele Centralului, dar vânzătorii de aur și argint ”mișună” liniștiți


Un șofer clujean a fost amendat pe strada Tipografiei, pentru că a parcat lângă un shop de bijuterii și a fost amendat pe loc de poliția locală. Acesta s-a plâns că nimeni nu are nimic cu cei de etnie romă, care vând și cumpără aur și argint în stradă. 

Locuiesc în orașul Cluj-Napoca de mai bine de 28 de ani, aici m-am nascut, aici am copilărit, aici am crescut.

Orașul s-a dezvoltat foarte mult cu trecerea timpului datorită primarului nostru, însă țiganii de pe strada Tipografiei (din spate de la Central) așa cum se cunoaste în Cluj, au rămas tot acolo.

De zeci de ani acestea hărțuiesc locuitorii orașului , un oraș de altfel denumit Capitală Europeană, unde țiganii mișună pe aceea stradă și îți strica liniștea, zenul, vibe-ul .

Treci liniștit pe străduța frumos amenajată din mijlocul capitalei europene, pitorească cu un sentiment frumos, îți spui ”Mă aflu la Cluj!”, când dintr-o dată un individ / individă de etnie romă se năpustește asupra ta si strigă să audă toată lumea ”Aur, argint nu vindeți domnișoară”, deja te gândești la zestrea pe care o ai asupra ta, un abuz indirect adus fiecărei persoane care trece pe acolo, Poliția nu le face nimic sunt indiferenți, acolo sunt de decenii, nimeni nu face nimic.

Parchezi mașina să fugi până la bijuteria unde ți-ai lăsat o brățară de argint să ti-o repare, strada este plină de indivizi și individe de etnie romă, se uita straniu la tine, pe când ieși din bijuterie, nici urmă de ei, poliția îți pune amendă la mașină, fantastic până atunci aceștia nici măcar nu erau preocupați de existența lor, darămite de zecile de mașini parcate și pe o străduță și pe alta de-a lungul Centralului. Nimeni nu are amendă numai tu, ce zi norocoasă!!

Având în vedere că este mijlocul Clujului nu o suburbie a acestei ”metropole”, ar trebui ca poliția din Cluj să ia atitudine și asupra acelor indivizi care mișună pe stradă și te deranjează la fiecare pas, însă acest lucru nu mai contează, sa curgă amenzile pentru parcari, ca pentru ilegalități nu mai contează, doar suntem la Cluj!”, ne-a relatat șoferul clujean. 

Comentarii Facebook