Clujean terorizat în curtea comună de un om considerat pericol public. Nimeni nu ia măsuri - VIDEO si FOTO


Un clujean, care locuiește pe strada Plopilor, continuă sa fie terorizat in propria curte de un vecin pentru care “legea” nu se aplică.

Cazul din Plopilor este cunoscut de Poliție si de Primăria Cluj-Napoca, dar nimeni nu vrea sa intervină și sa faca ceva pentru a rezolva situația. In curtea respectivă locuiesc două familii care plătesc chirie la Primăria Cluj-Napoca. 

Bărbatul din imaginile de mai jos a produs distrugeri si aduce frecvent injurii vecinului care se simte in pericol. Acesta a făcut nenumărate plângeri la Politie si Primărie, cel din imagini fiind internat in repetate rânduri pentru a se “calma”, dar apoi a revenit in casa din cartierul Plopilor, unde continuă teroarea.

Soluția cerută de vecinul ajuns la capătul răbdării este ca una dintre părți sa fie mutată,  iar municipalitatea sa isi asume responsabilitatea in cazul in care bărbatul din imagini face rău cuiva, asa cum s-a mai întâmplat. 

Anii trecuți acesta a fost retinut de politie dupa ce o tânăra a fost urmărită pana in blocul unde locuia si a reclamat ca s-a simțit in pericol. Stiri de Cluj a scris atunci de acel caz, dar nimic nu s-a schimbat.

Comentarii Facebook