Sofer beat mort, gasit la volan cu o alcoolemie de 2 la mie pe strada Bucuresti


Politistii clujeni au prins in trafic azi noapte, in urma unei razii, un sofer care conducea mort de beat, cu o alcoolemie de peste 2 la mie. Barbatului i s-a intocmit un dosar penal.

Mihai G., in varsta de 32 de ani, din judetul Dolj, conducea pe strada Bucuresti din Cluj-Napoca, in momentul in care a fost oprit in trafic de politisti. Verificarea cu etilotestul a aratat ca avea o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool pur in aer expirat (n.r. alcoolemie de 2 la mie).

Barbatul a fost dus in jurul orei 3.00 dimineata la spital pentru prelevarea de probe biologice si i s-a intocmit un dosar penal.

Soferul a fost prin in trafic in urma unei actiuni de amploare la care au luat parte 234 politisti, jandarmi si comisari ai Garzii Financiare Cluj, care pe langa raziile in trafic au verificat si barurile, discotecile si unitatile cu program de noapte din Cluj-Napoca.

Au fost aplicate 226 sanctiuni in valoare de aproape 50.000 de lei si au fost confiscate bunuri in valoare de 2.300 de lei. De asemenea, au fost constatate 19 infractiuni pentru care au fost intocmite dosare penale.

Comentarii Facebook