Socant! O femeie din Dej s-a spanzurat in casa de dorul fiului ei plecat la munca si a fost gasita dupa doua saptamani - VIDEO


O femeie din Dej a fost gasita spanzurat in propria locuinta din Dej, dupa ce in ultimele doua saptamani nu a mai fost vazuta de nimeni. Alertati de vecini, pompierii au urcat cu scara pana la etajul trei al blocului.

Cei care o cunosteau pe femeia de 61 de ani au spus ca aceasta era afectata de faptul ca fiul ei a plecat la munca in strainatate. "A incercat sa se arunce de la etaj in urma cu trei saptamani, dar unii vecini au reusit sa o opreasca. In cele din urma si-a pus capat zilelor. Nu am mai vazut-o de cateva zile si unii vecini tot spuneau ca miroase ceva pe casa scarii", a povestit administratorul blocului.

Baiatul care a plecat de acasa si s-a stabilit in Ungaria i-ar fi lasat femeii si o serie de datorii pe care nu a mai putut sa le achite, ajungand in pragul depresiei.

Reprezentantii ISU Dej au fost chemati la fata locului si au folosit o scara de la autospeciala de pompieri pentru a intra in apartament. Femeia a fost gasita spanzurata de cuier, iar anchtatorii apreciaza ca moartea ar fi survenit in urma doua sau chiar trei saptamani.

Ea a lasat in urma un mesaj de adio prin care explica faptul ca se simtea urmarita de cineva care vrea sa o omoare

Comentarii Facebook