Incendiu pe strada Barcaului din Gherla! O casa s-a facut scrum luni seara! - VIDEO


Casa unui medic veterinar din Gherla a ars luni seara in urma unui incendiu. Pompierii cred ca focul a fost provocat de scanteile provenite de la cosul centralei termice.

Acoperisul din lemn al casei a fost primul care a luat foc. Vecinii au vazut flacarile si au sunat la 112, dupa care i-au alertat pe sotia si fiul proprietarului, care se aflau in casa. Mai multi oameni au incercat sa stinga focul, dar nu au reusit sa faca mare lucru.

Pompierii voluntari din Gherla au sosit la fata locului, dar nu au reusit sa faca mare lucru asa ca au fost chemati pompierii din cadrul Detasamentului Dej.

Pentru ca interventia sa aiba si mai mare succes, pompierii au folosit o macara si au stins focul de la inaltime. "Am folosit o macara pentru a ajunge si in spatele casei. Am intervenit cu doua autospeciale si un SMURD, care a fost pregatit in permanenta sa asigure ingrijiri eventualilor raniti", a spis Radu Mesesan, repezentat ISU Dej.

Casa care a luat foc apartinea unui tehnician veterinar din Gherla si a fost renovata de curand. In momentul izbucnirii incendiului in casa se aflau sotia si fiul proprietarului, care din fericire au reusit sa iasa la timp din imobilul cuprins de flacari. Cei doi au primiti ingrijiri medicale in ambulanta pentru ca au suferit arsuri usoare la nivelul mainilor.

Casa nu era asigurata si paguba ramasa in urma incendiului este semnificativa.

Comentarii Facebook