Miercuri 24 Aprilie

Smecher cu BMW, a parcat pe trotuar in fata Finantelor Publice! Soferii nu se mai tem ca le va fi ridicata masina VIDEO si FOTO

 

Soferul unui autoturism marca BMW X3 si-a parcat masina chiar in poarta Directiei de Finante Cluj, pe pista de biciclisti. Conducatorii auto nu mai au frica, deoarece hotararea care reglementa ridicarea masinilor sau blocarea rotilor este in "aer" la Cluj.

 

Imaginile au fost surprinse miercuri, 23 noiembrie, in jurul orei 10.30, pe trotuarul din dreptul intrarii auto in curtea Garzii Financiare si a Directiei Generale a Finantelor Publice Cluj. Soferul nu a gasit un loc de pacare in zona si s-a decis sa isi lase masina pe trotuar.

 

Politistii locali nu si-au facut aparitia in zona, deoarece hotararea de consiliu local, privind ridicarea autoturismelor sau blocarea rotilor, a fost anulata de Curtea de Apel Cluj.

 

Reprezentantii Primariei Cluj-Napoca au anuntat ca in urmatoarea sedinta de consiliu local va fi supusa dezbaterii o noua hotatare, care sa aiba la baza legea politiei locale.

 

Citeste mai jos de ce a fost anulata hotararea Consiliului Local Cluj-Napoca...

Nu se mai ridica masini in Cluj-Napoca si nici nu se mai blocheaza roti! Vezi ce spune avocatul care a invins sistemul

Comentarii Facebook