Smecher (a) de Cluj! O tanara si-a parcat de doua ori masina de teren in mijocul strazii Emile Zola, din Cluj-Napoca, blocand sase masini! VIDEO

Calificativul de SMECHER nu se aplica la Cluj doar barbatilor, ci si femeilor. O tanara si-a lasat masina de teren Toyota Land Cruiser, exact in mijlocul strazii. Nu o data, ci de doua ori.

 

Tanara si-a "parcat" prima data masina chiar in mijlocul strazii, miercuri seara, in jurul orei 21 si 15 minute, blocand nu mai putin de sase autoturisme.

 

Strada Emile Zola este inchisa in capatul dinspre Piata Muzeului de stalpisori de beton, asa ca toate masinile parcate pe margine, de-o parte si de alta, dincolo de cea a tinerei nu a mai avut nicio sansa sa iasa. 

 

Dupa aproximativ o jumatate de ora, unul dintre soferii blocati de catre tanara Smechera de Cluj a vrut sa iasa cu masina si a reusit  sa dea de ea la una dintre terasele din Piata Muzeului.

 

Povestea nu s-a oprit , insa aici. Tanara si-a tras masina in spate, pentru ca soferul blocat pana atunci sa poata iesi, l-a lasat sa treaca si, culmea tupeului, a revenit cu masina, exact in acelasi loc, tot in mijlocul strazii.

 

Din acel moment deja o filmam si desi a vazut echipa de filmare s-a dus inapoi pe terasa din Piata Muzeului. De data acesta a revenit, insa, dupa cinci minute a sustinand ca nu erau locuri de parcare. Din imagine se vede , insa, limpede ca locuri erau si pe stanga si pe dreapta. Culmea este , insa, ca chiar si atunci cand si-a mutat masina pe marginea strazii a pus-o exact sub indicatorul care arata oprirea interzisa!

 

Pentru autoritati: Numarul masinii care se vede cu usurinta si in imagini este CJ 23 VSV !