Site de amatori pentru firma care se ocupa de concertul Scorpions si Smokie!


Site-ul firmei Fun Time Production, care se ocupa de organizarea concertelor Scorpions si Smokie, este rudimentar si seamana cu blogul unui elev de gimnaziu. 

Categoria "Despre noi" ii intampina pe vizitatori cu un anunt de lauda: "Cu certitudine unul dintre cele mai importante intre producatorii de concerte si evenimente speciale din Romania si tarile vecine, numele companiei noastre a fost asociat, pe parcursul anilor, cu cel al unor artisti precum Sting, Metallica, Scorpions, Lord of the Dance, Chris de Burgh, Montserrat Caballe, Sheryl Crow, UB40, Zucchero ...".

 

Vezi AICI site -ul Fun Time Production!

 

In sectiunea "Calendarul de evenimente" nu se specifica, insa, nimic despre cele doua concerte anuntate de presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, ci sunt trecute doua evenimente din lunile mai si iunie.

Sectiunea "Bilete" este goala, iar cea "Foto" contine cateva imagini.

Firma Fun Time Production se mai lauda cu organizarea unor evenimente la cheie. "Suntem gata sa preluam toate aceste activitati si potentiale probleme si sa va livram evenimentul 'LA CHEIE'. Un singur contract, putine intalniri, putin timp alocat organizarii evenimentului, eficienta maxima! Prin profilul activitatilor noastre, avem acces la toata gama de echipamente si servicii necesare organizarii unui eveniment, la preturi mai mult decat 'prietenoase'", se specifica in sectiunea "Evenimente la cheie".

Reprezentantii firmei nu au putut fi contactati pentru ca la rubrica "contact" nu este trecut vreun telefon, adresa de email sau persoana de contact.

Purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Cluj, Victor Popa, a declarat pentru Stiri de Cluj ca reprezentantii firmei au dat asigurari ca organizarea concertelor este pe drumul cel bun. "Le-am trimis un email in care le-am cerut sa ne comunice care sunt pasii de urmat. Firma este serioasa. Ne-a prezentat un contract semnat cu Scorpions si numai asa am decis sa facem contract cu ei. Acum persoana care se ocupa de concert este ocupata cu un eveniment la Vama Veche. Anunturile privind locul unde se vor vinde biletele, cand si cat vor costa va fi facut in zilele urmatoare", a spus Victor Popa.

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Alin Tise, a anuntat ca pretul biletelor va incepe de la 50 de lei si va ajunge pana la 100 - 150 de lei.

 

Vezi si...

Scorpions si Smokie canta la Cluj in octombrie, in cadrul Zilelor Cluj Arena! Concertul a fost confirmat oficial VIDEO

Pretul biletelor la Scorpions la Cluj va incepe de la 50 de lei, iar la Smokie de la 30 de lei

Comentarii Facebook