Pretul biletelor la Scorpions la Cluj va incepe de la 50 de lei, iar la Smokie de la 30 de lei

 

Cluj Arena se va deschide cu doua mega concerte pentru clujeni. In 8 octombrie, va concerta Scorpions, iar in 9 octombrie Smokie.

 

Pretul biletelor va incepe la concertul Scorpions de la Cluj Arena de la 50 de lei, iar in cazul Smokie de la 30 de lei. La acest pret, la fiecare dintre concerte vor fi disponibile minimum 15 mii de bilete. "Am solicitat celor care organizeaza sa duca biletele cat mai jos pentru a avea posibilitatea cat mai multa lume sa participe. Pentru prima seara pretul biletelor va fi 50 de lei, adica in jur de 15.000 de bilete", a mai spus Alin Tise.

 

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a anuntat ca la Scorpions biletele vor fi de 50 de lei, 75 de lei si 100 de lei. Cele mai scumpe vor fi biletele in zona VIP, al caror pret nu a fost inca stabilit.

 

Pretul asa de mic al biletelor va atrage la Cluj zeci de mii de fani, organizatorii asteptandu-se la 50 de mii de spectatori la fiecare dintre cele doua concerte.

 

Alin Tise a mai anuntat ca este posibil ca pentru cele doua concerte sa se faca si pachete, un pachet urmand sa includa bilete la ambele concerte.

 

Vezi si...

Scorpions si Smokie vor canta in octombrie la Cluj in cadrul Zilelor Cluj Arena! VIDEO

Comentarii Facebook