Sinuciderea din caminul 16 i-a socat pe toti studentii: Examenele la Mate-Info sunt prea grele VIDEO


Colegii lui Nicu Seiesan, studentul care s-a aruncat de la etajul 9 al caminului 16, sustin ca examenele de la Facultatea de Matematica-Informatica sunt prea grele.

"Anul acesta eu m-am lasat scoala. In semestrul doi am vazut ca e groaznic si ca o sa fie greu si am renuntat. Sunt examene grele si avem mai multe materii in plus. Anul acesta au zis de la Bucuresti ca noi trebuie sa facem mai multe materii ca la inginerie. Era stresant si decat sa patesc si eu asa ceva am zis ca renunt", a spus Andrei, unul dintre tinerii care locuiesc in caminul 16 si care a fost coleg cu Nicu Seiesan.

Cei doi se cunosteau mai mult de la Facultate, pentru ca in camin locuiau in zone diferite. "Caminul e mare si stam aici in 16 cateva mii de studenti. Il stiu de la Facultate si era un om tacut si linistit. Nu imi explic de ce a recurs la acest gest. Cu siguranta totul a fost pe baza de stres si nu a mai facut fata", a mai spus Andrei.

Un alt tanar din caminul 16, Raul, a afirmat ca toti studentii sunt socati de cele intamplate. "Probabil era un caracter care nu prea socializa. Nu iesi, nu te relaxezi si stresul mare inainte de sesiune si mai ales ca vara e mai greu sa inveti. Cu totii ne gandim la viitor si la ce se va intampla dupa ce terminam facultatea. Din cate am inteles au stat pe internet si el a ramas ultimul si a comis acest gest regretabil", a mai spus Raul.

Nicu Seiesan era studentul in anul 3 la Facultatea de Matematica-Informatica din cadrul UBB Cluj. 

 

Vezi si...

Sinuciderea studentului din caminul 16, filmata de camerele de supraveghere - VIDEO

Sinucidere in Caminul 16 din Hasdeu: Un student s-a aruncat de la etajul 9 - VIDEO

Comentarii Facebook