Sindicalistii din invatamant ar putea sa se alature protestelor de la Cluj


Sindicatul Liber din Invatamantul Preuniversitar Cluj (SLIPC) se va intruni intr-o sedinta in cursul zilei de maine pentru a stabili daca se alatura protestelor de la Cluj.

"Vom avea in cursul zilei de maine o sedinta in care vom stabili daca ne alaturam protestelor. Astazi a fost prima zi de scoala si inca lumea e amortita dupa vacanta. De dimineata cu totii erau de acord insa nu s-a stabilit nimic in acest sens. Maine se va decide ce vom face si daca colegii isi doresc, ne vom alatura protestelor", a declarat Lucia Cojocaru, liderul SLIPC.

 

Citeste si: Luna Amara, canta diseara in Piata Unirii la protestul anti Traian Basescu

 

Cu toate ca nu s-a stabilit inca nimic, sindicalistii ar putea sa iasa in strada ca si simpli cetateni.

 

"Este optiunea fiecaruia ca si simplu cetatean daca va participa la protestul din aceasta seara de la ora 19.00, nu trebuie neaparat sa fie din partea sindicatului. Eu acum sunt racita si am febra, dar daca ma voi simti mai bine voi merge si eu", a mai afirmat Lucia Cojocaru.

 

Citeste si: Mesajul folkistilor clujeni, care vor canta in Piata Unirii: Daca politicienii ne fura protestul, stam acasa

 

La protestul din aceasta seara de la ora 19.00 vor fi prezenti si artisti precum Emeric Imre, Razvan Crivaci, Ionut Mangu, Magda Puskas, Ducu Hotima si formatia Luna Amara.

 

Vasile Ielciu

Comentarii Facebook