Sindicaliștii de la Aeroport protestează împotriva conducerii Consiliului Județean Cluj FOTO/VIDEO



Angajații din cadrul Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj-Napoca au organizat, miercuri după-amiază, un protest împotriva conducerii Consiliului Județean Cluj.

”Înarmați” cu pancarte, aproximativ 80 de sindicaliști din cadrul Aeroportului s-au adunat în parcarea unui supermarket de peste stradă de sediul CJ Cluj.

Aceștia sunt nemulțumiți de scandalul dintre conducerea celor două instituții și de modul în care CJ hotărăște soarta aeroportului.

Printre nemulțumirile amintite de sindicaliști se mai numără și ”întârzierile în acordarea de către Consiliului Județean Cluj, în special în ultima perioadă, a autorizațiilor / avizelor de reparații și construcții a infrastructurii aeroportuare, cu consecința afectării / obstrucționării derulării cursive și în siguranță a activității operaționale, cu implicații directe asupra traficului aerian”.

Vezi AICI motivele organizării protestului - Angajații de la Aeroportul Cluj protestează împotriva conducerii Consiliului Județean

---------------------------------------------

UPDATE

 

În jurul orei 15.50, mai mulți angajați ai Consiliului Județean Cluj au ieșit pe treptele institutuției, în cadrul unui contramanifest. Alături de angajați sunt prezenți și președintele CJ Cluj, Alin Tișe, dar și vicepreședinții CJ, Vakar Istvan și Marius Mînzat.

 

Angajații Consiliului Județean nu au dorit să facă niciun comentariu.

 

 

Vezi mai jos poziția video a reprezentantului Aeroportului Cluj, iar apoi cea a liderului de sindicat din cadrul CJ Cluj.




Comentarii Facebook