Simona Halep a vorbit despre momentul retragerii din tenis: Nu pot să spun că este ultimul an, pentru că eu îmi schimb des părerea


După retragerea oficială din tenis a Carolinei Wozniacki, Simona Halep a fost întrebată de jurnaliști, în cadrul conferinței de presă de după meciul cu Yulia Putintseva, dacă se gândește și ea la momentul în care se va retrage.

Românca a recunoscut că a dezbătut acest subiect și cu fratele său, precizând că probabil va face la fel ca și Wozniacki, anunțându-și retragerea chiar înainte de ultimul turneu la care va participa.

Să vă spun cinstit, am vorbit cu fratele meu ieri despre asta. Nu m-am gândit încă, probabil o voi face la fel ca ea (n.r. – Wozniacki), să anunţ că e ultimul turneu şi apoi mă retrag. Nu pot să spun că este ultimul an, pentru că eu îmi schimb destul de des părerea şi nu e bine. Probabil că o să anunţ înaintea unui turneu şi apoi voi fi aut din lumea asta”, a spus Simona Halep, conform ProSport.ro.

Simona Halep se va duela în optimile de finală de la Australia Open 2020 cu Elise Mertens, iar meciul dintre cele două va avea loc luni, 27 ianuarie.

Simona Halep a trecut de Yulia Putintseva cu scorul 6-1, 6-4 și și-a egalat performanța de anul trecut de la Australian Open.

Comentarii Facebook