La schi în România: Un turist a fost bătut și călcat cu ATV-ul de angajații pârtiei. De la ce a pornit scandalul


Un turist de 21 de ani, din județul Mureș, a fost luat la bătaie și călcat cu ATV-ul chiar de către angajații pârtiei la care venise să schieze, în Harghita.

Potrivit IPJ Harghita, incidentul s-a petrecut vineri, în jurul orei 14:11, iar cei doi ar fi avut o neînțelegere în privința urcării cu instalația teleschi a pârtiei.

Eu când am ajuns la baza pârtiei ca să urc înapoi, domnul mi-a spus „Pune mâna aici”. Am pus mâna acolo și am zburat cu tot cu ăsta până nu am mai putut să mă țin și am căzut. M-am dus înapoi la domnul și i-am zis că "Mie nu mi se pare normal cum îți faci meseria. Mie trebuie să-mi spui exact ce am de făcut". Domnul mi-a spus să plec. I-am spus că nu plec din moment ce eu am plătit intrarea respectivă. Nu mi se pare corect ca eu să plec în condițiile în care el nu și-a făcut datoria. Deci nu este vina mea.

A venit domnul de la turnicheți și au început amândoi să mă lovească cu pumnii și cu picioarele. Apoi au mai venit două persoane cu un ATV, vedeți pe filmare, au ajuns acolo și m-au aruncat peste gard, iar schiurile le-au aruncat peste celălalt gard, cu tot cu bețe. Am sunat la 112 pentru că nu mi s-a părut corect să fiu lovit. În momentul în care poliția trebuia să apară, cei doi de pe ATV Au vrut să plece”, a declarat victima, pentru Digi 24.

Poliţia Municipiului Topliţa a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la o agresiune fizică petrecută la baza unei pârtii din localitate. (…) Un turist de 21 de ani, din județul Mureș, aflat la schi pe pârtia respectivă, în urma unor neînțelegeri privind urcarea cu teleschiul, ar fi fost lovit cu pumnii și picioarele de către unul dintre membrii personalului de serviciu. În urma acestui eveniment, se pare că angajatul respectiv a luat legătura cu alți colegi, care s-au prezentat la baza pârtiei cu un vehicul de tip ATV șenilat, pentru a lămuri situația, iar la plecarea de la locul incidentului, ATV-ul, la bordul căruia se aflau două persoane, ar fi trecut cu șenila stânga față peste picioarele tânărului de 21 de ani, din municipiul Târgu Mureș”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita.

Victima a refuzat transportul la spital, însă a acuzat că în urma loviturilor pe care le-ar fi primit de la cei doi bărbați în vârstă de 43 și 50 de ani i-a fost ciobit un dinte.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar acum continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte ale producerii evenimentului.


Comentarii Facebook