Sambata 28 Ianuarie

Siguranța clujenilor, pusă sub semnul întrebării. Tineri atacați cu cuțitul de doi tâlhari într-un parc


Polițiștii clujeni au reținut doi tineri pentru tâlhărie. Lucrurile s-au petrecut într-un parc din municipiul Gherla, undei trei tineri au fost amenințați cu un cuțit de doi tâlhari. Scopul fiind să le dea bunurile și banii, pe care îi aveau asupra lor. 

La data de 8 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Gherla, au pus în executare 2 mandate de aducere pe numele unui tânăr de 26 de ani și un minor de 14 ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată. Din cercetări, a reieșit faptul că la data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 19.00, cei în cauză, în timp ce se aflau într-un parc din municipiul Gherla, ar fi abordat 3 tineri cu vârste cuprinse între 18 și 19 ani, pe care i-ar fi amenințat cu acte de violență având asupra lor un obiect contondent, încercând să obțină de la aceștia bunuri sau sume de bani, dar fără să reușească acest lucru”, anunță IPJ Cluj. 

Asfel că, la data de 8 aprilie,  polițiștii l-au reținut pe tânărul de 26 de ani, ulterior fiind prezentat magistraților Judecătoriei Gherla, care au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Activitățile au fost derulate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.

Comentarii Facebook