Incident nefericit la Cluj. Casă devastată de flăcări, din cauza unui jar căzut din sobă


O casă din localitatea Poieni, județul Cluj a fost distrusă aproape totalmente, aseară, din cauza unui incident nefericit. Interiorul casei și acoperișul acesteia s-a aprins în urma jarului căzut din sobă. Din fericire, nu au fost persoane care să solicite consult medical. 

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în cursul nopții trecute pentru a stinge flăcările care au cuprins o casă de locuit din localitatea Podeni. Două autospeciale pentru stins incendii au fost dislocate la fața locului pentru a lichida focarele care se manifestau la acoperișul casei și în interiorul casei de locuit, pe o suprafață de CCA 80 mp. Un echipaj SMURD a fost dislocat preventiv la fața locului. Peste două ore au durat operațiunile de stingere și înlăturare a efectelor negative ale incendiului, fiind limitată propagarea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit”, anunță ISU Cluj. 

Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar cercetările preliminare au arătat că jarul căzut din sobă a fost cea mai probabilă cauză a incendiului.

FOTO: Imagine simbol

Comentarii Facebook