Sentință BLÂNDĂ în cazul accidentului cu 3 morți și 21 de răniți de la Cașeiu

 

Tractoristul care a produs accidentul grav din 2012, de la Cășeiu, soldat cu 3 morți și 21 de răniți, a fost condamnat cu suspendare. 

 

În 21 octombrie 2012, trei tineri au murit si alte 21 de persoane au fost ranite, după ce un autocar s-a răsturnat si alte doua autoturisme s-au izbit violent intre ele. Accidentul a fost declanșat de un batran din Caseiu, care a oprit pe marginea drumului cu un tractor a carui remorca nu era semnalizata.

 

Tractoristul de 70 de ani a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu suspendare, pentru ucidere din culpa. Parintii tinerilor morti in accident sunt revoltati si au facut apel la decizia judecatorilor, scrie dejeanul.ro.

 

 

Victimele aveau vârste cuprinse între 16 și 22 de ani. Duminică s-au dus la Cluj-Napoca pentru a vedea un film la cinema, iar la întoarcere spre casă, pe raza localității Cășeiu, mașina Seat pe care o conducea Alexandru Bob, în vârstă de 22 de ani, a intrat sub remorca nesemnalizată a unui tractor.

 

Seat -ul a fost proiectat pe contrasens, unde a fost lovit de un autocar și apoi de un BMW. Alexandru Bob a murit pe loc. Ionuț Creț, 20 de ani, se afla în dreapta șoferului și a fost resuscitat circa o oră după accident, dar fără niciun succes. 

 

A treia victima se numește Ionut Suian, de 16 ani, și se afla pe bancheta din spate a Seat -ului.

Comentarii Facebook