Cum se depășește pe acostament pe drumul de la Cluj la Dej VIDEO



Drumul de la Cluj-Napoca la Dej le dă mari bătăi de cap șoferilor, mai ales din cauza participanților la trafic care aleg să depășească pe acostament.

Un utilizator al site-ului trafictube.ro a postat recent un clip în care a surprins mai mulți șoferi își făceau loc de depășire folosindu-se de acostament.

CLujeanul care a realizat clipul dă vina pe modul în care a fost conceput drumul.

Cine a conceput drumul cu o banda jumatate pe sens a fost un sadist inconstient cu intentii criminale”, a spus șoferul care a realizat clipul.

Am zis-o si o mai zic, din cauza la cum este conceput drumul, se circula cum se circula pe el. Cluj-Oradea are o banda pe sens si se circula mult mai repede, mai fluid si mai civilizat. Aici e cel mai rau posibil. Daca te tragi pe “acostament” il fortezi pe cel din spate care merge mai repede sa faca depasire cu masina jumatate pe contrasens. Daca nu te tragi, te preseaza idiotii sau intra la intimidare gen Audi din imagini, care depaseste pe interzis, dupa care intra in fata si franeaza DUPA care merge cu 40 ca sa ma tina blocat dupa el. Este numai vina drumului, pentru ca soferii sunt aceeasi, iar manevre din astea nu se intalnesc pe drumuri mai inguste sau mai late…cel putin, nu asa des. Nu este sa trec odata sa nu fie vreo depasire ilegala”, mai spune acesta.


Comentarii Facebook