Sensul giratoriu din Feleacu este o bătaie de joc: Nu încap nici două mașini. Să-l termine oricum, că de 5 ani tot lucrează


Viceprimarul comunei Feleacu, Mariana Mascaș, și-ar dori ca măcar în acest an, după 5 ani de la începerea lucrărilor, sensul giratoriu din comună să fie terminat. Aceasta spune că lucrarea nu respectă dorințele localnicilor, care nu au fost ascultați. De fapt, Mascaș spune că sensul giratoriu și tot scuarul care delimitează sensurile sunt inutile. 

Poate că e făcut conform normelor, dar nefiind o centură ocolitoare care să preia traficul de tranzit, sensul giratoriu este foarte îngust. Zona de trecere este foarte îngustă. Nu cred că pot trece două mașini.

Să nu mai vorbim despre zona de coborâre spre Vâlcele, unde este o singură bandă.  Dacă este blocată de ceva, cum treci mai departe, pentru că scuarul de pe mijlocul drumului delimitează benzile. 

Nu mai vorbesc despre aspectul drumului. Acum, să vii până la Primărie trebuie să mergi până în Vâlcele și să întorci”, a spus viceprimarul comunei Feleacu, Mariana Mascaș. 

Aceasta a criticat sensul giratoriu și faptul că s-a lucrat cu viteza melcului. 

Sensul giratoriu din Feleacu este foarte îngust și prost semnalizat. Este exclus să intre în sens două mașini. S-au făcut niște zone pe care le văd cu piatră cubică, de extindere a sensului, dar nu știm cum vor funcționa. Vrem să se termine o dată lucrările, pentru că durează din 2016. Să termine o dată cei de la ARL și să predea lucrarea celor de la Drumuri naționale. 

În 2016, s-a lucrat și am protestat pentru că nu este normal ce fac. În 2017, s-a lucrat foarte puțin și apoi nimic nu s-a mai făcut. I-am bombardat cu adrese pe cei de la CNAIR, de la firma de consultanță si de la ARL, firma constructoare, dar degeaba. 

Acum au început și ne-am bucura să termine o dată, oricum va fi”, a mai spus viceprimarul. 

Lucrarea s-a făcut din fonduri europene, așa cum au fost făcute și lucrările în Gilău, dar și alte zone, unde au apărut scuaruri și insule pe mijlocul drumurilor naționale.

Comentarii Facebook