Senatorul Verestoy Attila, miliardarul UDMR, dus cu un avion sanitar de la Cluj la Bucuresti in urma accidentului de la Izvorul Crisului


Senatorul Verestoy Attila, considerat unul dintre cei mai bogati romani, a plecat cu un avion sanitar de la Cluj la Bucuresti. Parlamentarul a produs un accident joi, 17 noiembrie, la Izvorul Crisului.
 
Senatorul a suferit o fractura de gamba, la mana si la clavicula, in urma accidentului din localitatea clujeana, fiind internat in prima faza la UPU Cluj.

Dupa ce a fost suspus unor investigatii sumare, Verestoy Attila a cerut sa fie inchiriat un avion sanitar care sa il duca de urgenta la Bucuresti. "Senatorul Verestoy, care a fost internat la UPU Cluj-Napoca dupa accidentul rutier in care a fost implicat, si-a manifestat dorinta de a fi transportat acasa, la Bucuresti. Coincidenta a facut sa avem pe aeroport un avion medical care a adus un pacient la Cluj, iar cu acelasi avion a plecat si senatorul, pentru a fi internat intr-un spital din Bucuresti", a declarat Cristiana Ciortea, directorul Spitalului Clinic Judetean Cluj.

Parlamentarul putea sa fie tratat si la Cluj-Napoca, dar a preferat sa plece la Bucuresti.

 

Citeste mai jos cum s-a produs accidentul...

Verestoy Attila, implicat intr-un accident la Izvorul Crisului! Senatorul a depasit neregulamentar

Comentarii Facebook