Accident grav pe Calea Turzii. O femeie se zbate intre viata si moarte, dupa ce a fost proiectata sapte metri VIDEO si FOTO

 

Un accident de circulatie s-a produs in jurul orei 20.00 pe Calea Turzii, la intersectia cu strada Nicolae Iorga.

 

Un autoturism marca Dacia Logan, condus de un tanar de 19 ani, cobora Calea Turzii, avand o viteza de aproximativ 80 km/h, conform martorilor si politistilor.

 

Soferul a iesit de pe drumul principal, intrand pe breteaua care face legatura spre pasajul de sub Calea Turzii, dar s-a panicat cand i-a iesit in fata un autoturism, care venea de sub pod si se indrepta spre strada Nicolae Iorga, circuland pe drumul cu prioritate. 

 

Soferul autoturismului Dacia Logan, derutat probabil din cauza vitezei prea mari, a virat brusc dreapta si a intrat intr-un gard, acrosand o femeie de 51 de ani, care circula pe trotuar.

 

Femeia a fost proiectata sapte metri in urma impactului, fiind grav ranita. Ea se afla in stare critica, fiind transportata de urgenta la UPU. Masina care a lovit-o s-a rasturnat, insa soferul nu a fost grav ranit.

 

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Cluj au intervenit cu mai multe echipaje, soferul Daciei fiind si el transportat la spital pentru recoltare de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Comentarii Facebook