Accident la Nima! Un barbat a fost dus 60 de metri pe capota unei masini VIDEO si FOTO


Un barbat de 65 de ani din Dej a fost aproape omorat de o soferita care l-a lovit si l-a carat circa 60 de metri pe capota. Victima a fost dusa in stare critica la spital.

Accidentul a avut loc joi seara, 17 noiembrie, in localitatea Nima. Barbatul de 65 de ani a traversat strada prin loc nermarcat, fiind luat in plin de autoturismul condus de o soferita.

"La fata locului i-am efectuat barbatului maneverele de reanimare si l-am transportat la Spital Dej, de unde va fi trimis mai departe la o Clinica din Cluj Napoca. Sansele barbatului sunt reduse", a declarat dr. Mariana Baciu, medic al Serviciului de Ambulanta Dej.

"Soferul care conducea dinspre Cluj-Napoca spre Dej a susprins si accidentat un pieton care traversa neregulamentar drumul national prin loc nermarcat si nesemnalizat corespunzator", a spus agentul sef Radu Baias, de la Politia Gherla.

In autoturismul care l-a lovit pe barbat se mai afla fiul soferitei de 10 ani, care a suferit un soc.

Barbatul ranit in accident a fost toata ziua la parintii lui din Nima si i-a ajutat in gospodarie, iar seara a vrut sa se intoarca acasa pe jos, fiind ranit foarte grav.

Comentarii Facebook