Seful PDL Campia Turzii, in clubul caruia s-a tinut petrecerea "I Hate School": "Au participat studenti eminenti. Imi cer scuze"


Presedintele PDL Campia Turzii, Cristian Haiduc, in clubul caruia s-a desfasurat petrecerea "I Hate School", unde s-au ars si rupt manuale scolare, sustine ca party -ul a fost unul decent.

"Avand in vedere asocierea facuta intre o petrecere a tinerilor din Campia Turzii cu propria persoana, asociere datorata faptului ca localul UNDERGROUND CLUB din Campia Turzii imi apartine, cred ca sunt necesare cateva precizari si clarificari, pentru a pune capat speculatiilor si comentariilor nefondate.

Sunt proprietarul acelui local, insa nu gestionez activitatea care se desfasoara acolo, de acest lucru ocupandu-se un tanar. Pe de alta parte, acea petrecere nu reprezenta in nici un caz un ritual anti-scoala, cum au interpretat unii, ci o simpla distractie specifica tinerilor, asa cum se organizeaza in multe alte cluburi din tara (si nu numai!). Printre tinerii care se aflau acolo erau studenti eminenti sau absolventi meritorii, motiv pentru care consider ca nu trebuie sa-i judecam in acest mod atat de simplist, acuzandu-i pentru o distractie in care nici nu s-au dat foc la manualele scolare si nici nu s-a produs un ritual anti-scoala. Cred ca avem datoria sa avem incredere in generatiile tinere si sa le intelegem modul de manifestare specific varstei lor, care nu are nici o legatura cu capacitatile lor intelectual-profesionale", a precizat Cristian Haiduc.

Liderul PDL Campia Turzii, care ocupa si functia de presedinte al Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (AIPPIMM), a mai spus ca cei care il acuza sunt niste ipocriti.

"Daca veti considera ca acei tineri au gresit distrandu-se, imi cer eu scuze in numele lor, insa v-as ruga sa lasam ipocrizia deoparte si sa incetam sa judecam oamenii dupa tiparele comuniste in care "adevaratii" tineri erau doar aceia care defilau la unison si interpretau poezii laudative, incorsetati intr-un sablon de comportament impus la modul cel mai aberant. Cu siguranta, daca acest mod de judecata ar fi aplicat la nivelul generatiei tinere, multi oameni de valoare ar fi judecati prematur, inainte de a arata cu adevarat ce pot ei pentru societate, iar aceasta situatie ar insemna, cu siguranta, o greseala din partea noastra", a mai spus Haiduc.

Acesta sustine ca asocierea petrecerii din club cu activitatea lui de la Agentia de Implementare a Programelor pentru IMM-uri nu este potrivita. "Din pacate, trebuie sa remarc cu mahnire ca astfel de subiecte de presa pot constitui "teme ale zilei" pe agenda dezbaterilor publice, in detrimentul unor subiecte cu adevarat importante (cum ar fi capacitarea tinerilor spre antreprenoriat, elaborarea unor solutii la problemele reale ale tinerilor, abordarea unor strategii care sa le permita dezvoltarea creativitatii si deprinderile performantei manageriale, ca sa fac referire doar la cateva dintre "subiectele" pe care le dezbatem in agentia pe care o conduc), in conditiile in care discutiile pe marginea unei petreceri nevinovate a tinerilor nu rezolva nimic din ceea ce ar trebui sa facem la modul profund in societatea romaneasca, constituind astfel o pierdere de energie de neinteles pentru mine, in conditiile in care traversam o perioada de criza mondiala, in care ar trebui sa ne capacitam si sa ne concentram spre lucrurile cu adevarat importante, care pot produce efecte reale in societatea romaneasca", a spus Haiduc.

 

Citeste mai jos totul despre petrecerea "I Hate School"...

Petrecere "I Hate School" in clubul presedintelui PDL Campia Turzii, Cristian Haiduc! Elevii au dat foc la carti si le-au rupt EXCLUSIV

Comentarii Facebook