Petrecere "I Hate School" in clubul presedintelui PDL Campia Turzii, Cristian Haiduc! Elevii au dat foc la carti si le-au rupt EXCLUSIV


O petrecere in care manuale scolare au fost rupte si incendiate a avut loc in Club Undergound din Campia Turzii, detinut de PDL -istul Cristian Haiduc, secretar de stat in cadrul unei agentii guvernamentale.
 

"Pentru toti cei ce urasc scoala va oferim ocazia sa va exprimati antipatia pentru ea printr-o petrecere. Cartile si caietele sunt din partea casei. distrugerea lor este permisa... Sexi scolaritele primesc o sticla de sampanie GRATIS. Profesor de muzica DJ YAN, diriginte KARESMA, secretar MC RAKKO, portar DJ BALU... Daca esti fata, carnetul de elev iti aduce un shot gratuit... Don't miss this party...", scria pe afisul care ii invita pe elevi la petrecere.

Tinerii au rupt cartile de informatica, matematica sau bilogie, iar sexy scolaritele au fost rasplatite cu sticle de alcool. "Intrarea a fost gratuita toata noaptea pentru fete, iar cea mai provocatoare tinuta purtata de o scolarita a fost premiata. Elevii au ajuns in club inainte de ora 23.00. Fie au adus cu ei manuale de bilogie, informatica sau geografie, fie le-au primit de la club, pentru ca erau asezate la intrare", ne-a spus una dintre tinerele care a asistat la petrecere, dar care a vrut sa isi pastreze anonimatul.

La intrare in Club Underground erau cativa elevi care au explicat cu lux de amanunte ce se va intampla la petrecere. "Fiecare are cate o carte sa o rupa, sa ii dea foc. Vor fi scosi la tabla si vor face exercitii. Petrecerea o incepem dupa 12.00. O sa fie premiata cea mai sexy scolarita cu o sampanie, shoot -uri. Intrarea pentru fete este libera si baietii platesc. Cine iubeste scoala?", a explicat unul dintre organizatori intr-o inregistrare.

Petrecerea "I Hate School" a avut loc in clubul detinut de Cristian Haiduc, presedintele Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (AIPPIMM). Haiduc este liderul PDL din Campia Turzii si a fost numit secretar de stat in 2009.

Potrivit declaratiei de interese de pe site - ul Agentiei, Cristian Haiduc este actionar la SC Grossner SRL si la SC Grossner Club SRL, firme care detin Clubul Underground, in care a avut loc petrecerea "I Hate School", sambata, 15 octombrie.

 

Vezi AICI declaratia de interese.

 

Potrivit declaratiei de avere, firmele care administreaza Clubul Undergound, de pe strada Garii nr. 5, sunt rentabile, astfel ca secretarul de stat Cristian Haiduc a obtinut in 2010 din aceasta afacere dividende in valoare de aproape 100.000 de lei.

 

Vezi AICI declaratia de avere a lui Haiduc.

 

Presedintele AIPPIMM nu a putut fi contactat in legatura cu aceasta petrecere, care a avut loc in clubul la care este actionar.

 

 

Comentarii Facebook