Seful IGPR, Liviu Popa: "Politistii se plang ca muierile, sa ma mai lase! Au destula benzina si nu muncesc"


Seful Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), chestorul Liviu Popa, a declarat la Cluj ca sindicalistii din politie se plang ca muierile. El a precizat ca in acest moment nu exista o problema cu benzina si ca nu a fost instituita o cota.

"Atatea plangeri de la sindicat sa ma mai lase. Noi avem suficienta benzina. La ora actuala este vorba despre o perioada in care trebuie sa parcurgem procedurile pentru achizitia de combustibil. Daca vrei sa spui: 'Nu muncesc', spui de fapt ca nu ai combustibil. Astea is plangeri ieftine", a declatrat chestorul Liviu Popa.

Seful Inspectoratului General de Politie RomAICIane a declarat ca toate aceste plangeri primite din partea sindicatelor sunt nejustificate.

"Eu nu pun pumnul in gura unui sindicat, dar nu sunt de acord ca un sindicat, care ar trebui sa se ocupe de problemele sociale, nu de problemele profesionale ale politistilor pe banii multi, pe care ii iau unii, se duc si toata ziua lovesc in politie. Nu sunt de acord sa isi faca popularitate prin a spune minciuni despre politie. Nu sunt de acord", a mai afirmat Liviu Popa.

Seful IGPR a precizat ca sunt lipsuri, dar nu atat de mari pe cat sustin sindicatele. "Asta e tarisoara noastra oameni buni, asta ne ofera. Ideea este nu sa ne plangem ca nu avem, ci sa ne gestionam resursele pe care le avem asa incat sa fim eficienti", a mai spus Popa.

 

Seful IGPR a recunoscut ca, in medie, a fost instituita o limita de consum de 100 de litri pe masina, dar ca, daca exista un politist care justifica un consum mai mare, acesta este decontat.

 

Citeste AICI ce declarat sindicalistii!

Comentarii Facebook