Liviu Popa, seful IGPR: "Avem suficienti politisti betivi, nenorociti! E un moment prielnic de asanare a mediului politienesc" - VIDEO

 

"Este un moment prielnic de modernizare a politiei si de asanare a mediului politienesc. Avem suficienti politisti betivi, nenorociti. Pana acuma pentru nemunca nicunul nu a fost dat afara din politie", a declarat seful IGPR, chestorul Liviu Popa.

 

El a declarat la Cluj ca lucreaza in acest moment la un proiect de restructurare a politiei, dar nu a putut spune precis cati oameni vor fi disponibilizati. Chestorul Liviu Popa a afirmat ca sunt 7.000 de politisti care au incalcat regulamentul si 2.000 sunt la mai multe abateri.

 

"Este un proiect la care se lucreaza impreuna cu colegii mei. Deocamdata nu pot sa spun, este posibil sa se faca disponibilizari. Daca pe mine ma intrebati astazi de un punct de vedere personal eu as vrea sa se faca disponibilizari", a mai spus Popa.

 

In acest moment, in politie lucreaza 55.000 de oameni, iar seful IGPR a afirmat ca 7.000 de disnponibilizari sunt putin probabile, dar 2.000 sunt mai plauzibile.

 

Citeste AICI ce declarat sindicalistii!

Comentarii Facebook