Altex nu are cele mai mici preturi din Romania. E un slogan mincinos si magazinul din Cluj a fost amendat cu 30.000 de lei


Magazinul Altex Cluj a fost amendat cu suma de 30.000 de lei pentru practici comerciale incorecte si reclama mincinoasa.

Seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului (CJPC), Mircea Radu, a declarat joi seara la emisiunea Stiri de Cluj LIVE, ca magazinul Altex a fost amendat din cauza sloganului mincinos. Vezi AICI emisiunea.

"Daca si acum dupa ce primesc sanctiune, pentru practici comerciale incorecte, daca nici dupa aceasta ultima atentionare de 30.000 de lei, care e totusi o suma ca un director de unitate va raspunde  cu salariul pe un anumit numar de luni, sunt convins ca vor spune ca este cel mai mare pret din Romania si ca nu vor mai face astfel de campanii mincinoase. In conditiile in care nu vor modifica reclama si nu-si vor scoate sloganul putem merge pana la 100.000 de lei amenda", a declarat Mircea Radu.

Sloganul celor de la Altex cu "cel mai mic pret din Romania" este o campanie de publicitate la nivel national si nu doar la Cluj, care dureaza de mai multi ani.

 

Citeste si...

Marfa expirata, repusa in circuitul hipermarketurilor. Vezi ce spune seful OPC Cluj

Comentarii Facebook