Se vinde faimosul restaurant din Cluj la care apărea în meniu cel mai scump burger din lume, de 6000 de euro: „Am trecut pe acolo și bătea vântul”


Localul din Cluj-Napoca, devenit faimos prin vânzarea „celui mai scump burger din lume”, care valorează nu mai puțin de 6.200 de euro, este scos la vânzare. Anunțul a fost făcut chiar pe contul restaurantului pe o platformă de socializare. Se pare că în ciuda publicității făcute în ultimele luni inclusiv de multe vedete, localul nu a reușit să adune mai mulți clienți dispuși să plătească 6000 de lei sau chiar 6000 de euro pe un burger.

Amintim că, localul din Cluj-Napoca a devenit faimos prin vânzarea „celui mai scump burger din lume”, care valorează nu mai puțin de 6.200 de euro. Lansarea acestui produs a avut loc înaintea începerii festivalului Untold.

Controversele apărute în jurul Restaurantului Transylvania Steakhouse i-au adus patronului Avram Gal o mare expunere publică. 

Avram Gal, unul dintre patronii celui mai scump restaurant din Cluj-Napoca, care nu avea jenă să promoveze platouri de carne cu 1.200 de lei sau burgeri cu foiță de aur, de 6000 de lei, acum candidează la Primăria Câmpia Turzii și speră să îl voteze oamenii care câștigă pe lună cât costă la el un sfert de burger.

dd.jpeg

Anuțul a stârnit un val de reacții printre internauți: 

„Am trecut acum 2 weekenduri pe lângă acel restaurant și bătea vântul de lipsa clienților”;

„Atât s-a putut”; „Își bătea joc de lumea de rând”; „Sunt din Cluj, nu am fost și am bani destui… la ce prețuri batjocoritoare au”.

UPDATE

După ce pe contul de TikTok al Transylvania Steakhouse a apărut anunțul de vânzare a localului, Avram Gal, președintele PSD Câmpia Turzii, a postat un clip tot pe TikTok și a spus că se vând doar acțiunile celorlalți doi acționari și că el nu vinde nimic, doar cumpără.

Cert este că, Avram Gal a comentat subiectul pe contul personal de TikTok, nu pe cel al restaurantului, în timp ce pe pagina oficială a restaurantului a rămas doar anunțul vânzării.

Eu doresc să cumpăr acțiunile de la ceilalți doi acționari care vând. Acum ei fac un research de piață, dar nu uitați că eu nu o să vând niciodată. Transylvania Steakhouse este sufletul meu!”, a spus Gal. 

Rămâne de văzut însă, de ce ceilalți doi acționari caută alți cumpărători de pe piață, deși „boss-ul” social democrat din Câmpia Turzii declară că ar cumpăra localul care e „sufletul lui”.

Comentarii Facebook