„E plin Clujul de lucruri făcute de mântuială”. Clujean, revoltat de indiferența autorităților locale față de aspectul „orașului-comoară”


Strada I.C. Brătianu a fost complet modernizată cu bani europeni prin proiectul „Orașul Comoară”, în urmă cu câțiva ani. Astăzi însă, clujenii se revoltă din cauza lucrărilor făcute de mântuială și a intervențiilor lipsite de profesionalism făcute de muncitorii Primăriei. 

Oamenii ajung să se împiedice în dalele de piatră de pe trotuar și riscă să se accidenteze. Deși problemele sunt „chiar la gardul Primăriei”, nu par să deranjeze administrația locală. 

„E plin Clujul de lucruri făcute de mântuială. Mai mici sau mai mari. Dar când asemenea mizerii sunt chiar la gardul Primăriei, și nimeni nu ia nicio măsură (căci situația este veche!), te întrebi pe bună dreptate cât de mult îi interesează pe cei din Primărie aspectul orașului.

Undeva pe strada IC Brătianu, vizavi de clădirea Universității și la ieșirea auto din curtea Primăriei vechi, unii au săpat o canalizare (din câte se vede, pentru clădirea Primăriei vechi de pe Eroilor). 

Problema e că strada IC Brătianu a fost modernizată acum câțiva ani prin proiectul "Orașul Comoară", iar trotuarul pavat cu dale de piatră. Dar pentru orice lucrare în subteran, acele dale de piatră trebuie scoase. Aici e problema. Ele se vor scoate cu ranga, ciobindu-le, apoi nu vor mai putea fi puse la loc dacă muncitorii nu lucrează cu simț de răspundere. 

Iar aici, se vede treaba, muncitorii au făcut o treabă de mântuială... La gardul Primăriei!

Dar nimeni nu vede…”, a transmis un clujean pentru „Clujul civic”.

Comentarii Facebook