Se încălzește ușor vremea în Cluj-Napoca. Vezi prognoza pentru următoarele trei zile


Se încălzește ușor vremea la sfârșit de săptămână în Cluj-Napoca, însă, sâmbătă și duminică vor apărea posibile averse sub formă de ploaie.

Potrivit prognozei ANM, sfârșitul de săptămână va aduce temperaturi ușor mai ridicate în Cluj-Napoca, însă, sâmbătă și duminică vom avea parte de reprize scurte de ploaie. 

Vineri, 30 septembrie, sunt așteptate ploi în Cluj-Napoca. Vântul va sufla cu putere, iar șansele de precipitații vor fi de 67%. Temperatura pe timp de zi va ajunge chiar și la 24 de grade Celsius, iar minima înregistrată pe timp de noapte va ajunge la 12 grade Celsius.

Sâmbătă, 1 octombrie, vine cu ploi în municipiu, șansele de precipitații fiind de 67%. Cerul va fi în mare parte acoperit de nori, însă temperaturile se mențin destul de ridicate pentru această perioadă a anului, astfel că, pe timpul zilei sunt așteptate 22 de grade Celsius.

Duminică, 2 octombrie, vine cu câteva reprize de ploaie, însă șansele de precipitații scad, dar odată cu șansele de ploaie vor scădea și temperaturile, astfel că, maxima zilei se va situa în jurul valorii de 19 grade Celsius, iar minima va coborî la 8 grade Celsius.


Comentarii Facebook