FOTO - „Nu păcălești doar senzorul centurii, ci te păcălești pe tine”. Poliţia Română, avertisment dur: „Cum am putea să vă mai atragem atenția?”


Poliția Română a lansat un avertisment dur pentru şoferii care păcălesc senzorul centurii de siguranță.

În speranța că vor reduce numărul de incidente tragice de pe șoselele din România, polițiștii au transmis un mesaj cât se poate de direct pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Cum am putea să vă atragem atenția? Încercăm prin cuvinte, fotografii, evenimente reale, iar următorul material le cuprinde pe toate trei! Să nu ne pierdem în detalii…Pentru că în momentul de față acest lucru nu l-ar mai afecta, conducătorul autoturismului avea exercitarea dreptului de a conduce suspendată pentru nerespectarea regulilor de depășire”, transmite Poliția Română pe pagina oficială de Facebook. 

„Nu păcălești doar senzorul centurii, te păcălești pe tine”

Neadaptarea vitezei la condițiile meteo și nepurtarea centurii de siguranță au ‘condus’ conducătorul auto pe ultimul drum. Nu păcălești doar senzorul centurii de siguranță cu acel mic artificiu, ci te păcălești și pe tine. Vă rugăm vizionați și fotografiile! Vă rugăm conduceți prudent și regulamentar!”, este mesajul transmis de Poliţia Română pe Facebook.

Comentarii Facebook