Se cere interzicerea virajului la stânga de pe Calea Florești spre Brico Depot


Un clujean a solicitat oficial Primăriei Cluj-Napoca interzicerea virajului stânga vis-a-vis de Brico Depot de pe Calea Florești.

Doresc să semnalizez producerea cu regularitate a accidentelor rutiere la adresa semnalata anterior. Propun ca virajul la stânga, de pe Calea Florești către strada Colinei să fie interzis din această cauză.

Pentru acces pe strada Colinei exista opțiunea de a folosi podul de la Vivo Mall, pentru a întoarce, ceea ce reprezintă o opțiune mai bună și mult mai sigură pentru toți participanții din trafic. Abordarea curentă, cu viraj stânga ce traversează două benzi din sens opus, provoacă accidente aproape zilnic și perturba enorm circulația rutieră a municipiului”, a semnalat un clujean Primăriei Cluj-Napoca. 

Decizia finală pe această problemă o poate lua numai Serviciul Circulație din cadrul municipalității, cu avizul Poliției Rutiere. 

Cert este că acolo sunt accidente în fiecare săptămână, iar consecința se vede în fotografia atașată. Sunt cozi pe kilometri întregi, pe ambele sensuri, după ce autoturismele intră în coliziune.

6470d1f63f165e77a9defcc2f404f195.jpg

Comentarii Facebook