Duminica 28 Aprilie

Clujenii care locuiesc pe o stradă din Bună Ziua au ajuns la limita răbdării! Oamenii cer parcări: „De ridicat se ridică de zor, dar soluții nu oferă”


Clujenii care locuiesc pe strada Mihai Românul din Bună Ziua se plâng pe atitudinea indiferentă a administrației locale, care îi penalizează constant în loc să le ofere o soluție la lipsa locurilor de parcare. Oamenii cer identificarea unor locuri de parcare în zonă, pentru a nu deranja pe nimeni, însă până acum au văzut doar ridicări și amenzi.

Cei care locuiesc în zonă zic că toate sesizările sunt închise pe motiv că circulația se desfășoară pe ambele sensuri pe această stradă. Însă, oamenii nu sunt mulțumiți de acest răspuns ținând cont de faptul că în Cluj-Napoca există străzi și mai înguste, mai intens circulate, unde situația a fost rezolvată.

„Salut, poliția locală și departamentul de parcări! Vă plac standardele duble? Nici nouă! Așadar, vă rugăm să ne luați în seamă și pe noi, cei care vă rugăm cu mai mult de 30 de sesizări închise nefavorabil pentru noi să ne ajutați să găsim locuri de parcare pe stradă sau în apropiere fără să deranjăm pe nimeni. Ne-ar bucura enorm să găsim soluții chiar și împreună și nu doar sancționări în urma altor sesizări. Locuitorii de la blocul nr.5, vă mulțumesc!”, a semnalat un clujean.

„Bună ziua, pe strada Mihai Românul sunt necesare locuri de parcare. Toate sesizările sunt închise cum că pe stradă se desfășoară circulația pe 2 sensuri. Sunt străzi în Cluj mai înguste și mai circulate unde sunt amenajate locuri de parcare. Strada Mihai Românul nu este așa de circulată încât să nu se poată face asta. Nu avem soluții, iar d-voastra aveți puterea să faceți ceva. E trist că vedem doar ridicări, amenzi și nu se poate deoarece…”, a mai precizat cineva.

„Bună ziua, Pe strada Mihai Romanul este nevoie de parcări. Toate sesizările sunt închise cum că pe strada se desfasoara circulatia de 2 sensuri. În Grigorescu 90% din străzi au parcări amenajate cu semn de banda îngustată. Strada Mihai Românul nu este așa de circulată încât să nu se poată face asta. Pe Nicolae Steinhardt de ce se poate? Stradă mult mai îngustă și mult mai circulata si fără trotuare. De ridicat se ridică de zori, dar o soluție nu se oferă” - au semnalat clujenii care locuiesc pe strada Mihai Românul din cartierul Bună ziua, administrației locale.

Comentarii Facebook