Se adună cadouri de Crăciun pentru copiii nevoiași: ”Le ducem acolo unde lemnele de foc și hrană pentru toți ai casei sunt importante!!”


Sufletista Rocsana Contraș demarează o nouă campanie pentru colectarea de cadouri de Crăciun, pentru familiile în care ”cadourile nu sunt importante, pentru că vitale sunt lemnele de foc și hrană pentru toți ai casei”.

Așa ca și anul trecut, o sa colindăm câteva sate în noaptea lui Moș Nicolae și o să lăsăm agățată în poartă tradiționala șosetă cu ceva bun și dulce! Șoseta trebuie să conțină dulciuri cu întâietate și o decorațiune de Crăciun (suporturi de lumânare, bastonașe, moși și reni în miniatură, globuri de Crăciun din materiale transportabile, luminițe decorative, Glob cu zăpadă - ocolim orice lucrușoare fabricate din sticlă sau ceramică ce s-ar putea distruge/deteriora în timpul transportului). 

Puteți alege Ciorapul de Crăciun și orice alt săculeț după bunul vostru plac iar noi le vom lăsa în porți, în ferestre ori în ghetuțele din fata ușii în funcție de situație.

Încercăm să nu depășim 40-50 de lei per pachet de prunc - ideea este să ajungem așa cum am obișnuit de altfel, la cât mai mulți copilași!

Nu uitați, campaniile noastre sunt dedicate acelor case unde cadourile de sărbători nu sunt o prioritate!!! Acolo unde lemnele de foc și hrană pentru toți ai casei sunt importante‼️

Nevoie de minim 100 de pachete

Independent de acest proiect, colectăm globuri, beteală si decorațiuni pt ca vrem să facem un brad magic în casa unor copilași sărmani! 

Niciodată nu au avut parte de un brad adevărat!!!!!!! Așa ca anul acesta vom face un brad de poveste plin de globuri și lumini, plin de decorațiuni, panglici și ghirlande ! Vom împodobi un brad pt copii așa cum nu au mai văzut decât la televizor.

Strângem globuri strălucitoare până în 4 Decembrie

Ultima campanie din acest an, continuarea celei de anul trecut “ÎMPARTE MASA DE CRĂCIUN” se referă exact la asta: împarte-ți bucatele! 

Nu toate mesele din seara de ajun sunt încărcate! Nu toate mesele sunt pline de prăjituri și bunătăți! Mergem acolo unde răsună colinda în munte, în casa omului singur, umplem casa și masa și servim cina acolo în casa omului sărac! 

Așa ca și anul trecut! Am dus mâncare și cozonaci acolo unde banii ajung pt lemne de foc și medicamente doar! 

Am dus mâncare acolo unde omul bătrân nu mai are putere și resurse să își facă bunătăți și n-ar mai avea cu cine să le împartă. 

Când ești singur și bolnav nici colindătorii nu îți mai bat în geam pt nuci și mere cum era odată. Nu-i nimic că mergem noi!!!!!! 

Aveți de unde alege unde să vă implicați, rămâne doar sa va deschideți inimile și sa ne anunțați unde și cum vă alăturați.

Până atunci noi mai avem de dus câteva geci, mai avem de muncit să putem muta o familie de Crăciun în casă nouă (unde nu vom avea o baie încă) mai avem de găsit un televizor mare, mai avem de tras!!!!!!!!! 

Noi nu ne oprim și vă mulțumim că aveți încredere în noi!”, a relatat Rocsana Contraș.

Comentarii Facebook