Vineri 3 Februarie

Scumpiri mari la carburanți?! Trei tineri din Cluj și Alba, au fost reținuți după ce au furat 50 de litri de motorină


Trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, după ce polițiștii au depistat că aceștia au furat 50 de litri de motorină, din rezervorul unui autocamion.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Alba, la data de 2 februarie 2022, polițiștii din Câmpeni au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de cei trei tineri care sunt cercetați pentru furt, după ce, în urma unui control în trafic, polițiștii au găsit, în autoturismul cu care se deplasau, cantitatea de 50 de litri de motorină, care ar fi fost sustrasă din rezervorul unui autocamion, notează alba24.ro.

În noaptea de 1 spre 2 februarie 2022, în jurul orei 02:25, polițiștii din Câmpeni, în timp ce acționau pe strada Gării, din oraș, au oprit, pentru control, un autoturism, condus de un tânăr, de 23 de ani, din Comuna Poșaga. În autoturism au fost identificați și doi pasageri, amândoi de 23 de ani, din comuna Poșaga, județul Alba și Cluj-Napoca, județul Cluj.

În urma controlului efectuat, polițiștii au găsit în autoturism, 50 de litri de combustibil, pe care cei trei l-ar fi sustras din rezervorul unui autocamion, parcat pe un teren viran, de pe strada Gării, din Câmpeni.

Comentarii Facebook