Scriitorul Ion Vadan face presiuni asupra angajatilor, dupa articolul publicat de Stiri de Cluj


In urma articolului despre cazul angajatilor de la editura Dacia XXI, in care acestia il acuza pe Ion Vadan ca ii terorizeaza, scriitorul a trecut la noi presiuni asupra lor.

 

Citeste si Scriitorul Ion Vadan, acuzat ca isi terorizeaza angajatii de la editura Dacia XXI


"A inceput sa faca presiuni asupra noastra si sa ne ameninte ca ne da afara. A spus ca ma da in judecata pentru ce am declarat in articolul respectiv pentru ca nu ar fi nimic adevarat. M-a acuzat si ca acele comentarii care au aparut la articol le-as fi scris eu si ca ar fi doar minciuni", a spus Horia Costin, angajat la editura Dacia XXI.

In aceasta dimineata Horia Costin nu a fost lasat cateva ore sa intre in sediul editurii, iar mai apoi nu i s-a mai dat nimic de facut. Asta probabil pentru a-l forta sa plece sau sa aiba motiv pentru a-l da afara

"Eu deobicei trebuie sa ajung mai repede dimineata si n-am fost lasat sa intru decat mai tarziu. De doua zile nu mi se mai dat nimic de facut, probabil ca sa aiba o justificare ca sa ma poata de afara", a mai afirmat Costin.

Nici problema salariilor nu a fost rezolvata, acestea ne fiind platite angajatilor de doua luni.

Scriitorul Ion Vadan a refuzat sa comenteze pe marginea acestui subiect desi i-a fost solicitata opinia, iar in perioada in care s-a publicat primul articol nu a putut fi contactat din cauza ca a avut telefonul inchis.

 

"Imi pare rau dar nu vreau sa spun nimic in legatura cu acest subiect, este prea tarziu sa imi cereti acum opinia", a spus directorul editurii Dacia XXI.

Comentarii Facebook