Parkingurile din Marasti, strada Fabricii, si Manastur, strada Mehedinti, finalizate in proportie de 80%


Parkingurile din Marasti, strada Fabricii, si Manastur, strada Mehedinti, sunt finalizate in proportie de 80%, anunta reprezentantii Primariei Cluj-Napoca.

"Stadiul de realizare al parkingului Fabricii din cartierul Marasti este in acest moment de circa 85%. In prezent, se monteaza armatura pe ultima placa la corpul B si se cofreaza ultimul planseu pe corpul A. Au mai ramas de executat trei plansee pe corpul C si doua plansee pe corpul D. Se executa in continuare lucrarile de instalatii. Capacitatea parkingului este de 310 locuri, iar constructia are un regim de inaltime format din D+P+3E+terasa. Suprafata construita este de 1.650 metri patrati, iar cea desfasurata de 6.600 mp", a declarat primarul interimar, Radu Moisin.

Lucrarea este executata de SC Concefa SA si are valoarea de 7.243.348,00 lei, fara TVA.

Parkingul de pe strada Mehedinti, cartierul Manastur, este finalizat in proportie de 80% din structura de rezistenta. "La momentul actual se cofreaza si se armeaza placa peste parter (ultimul element principal al structurii). Parkingul este construit de catre firma Napoca Construct, castigatoarea licitatiei organizate in 2009 pentru realizarea parkingul de pe strada Aurel Vlaicu, cu valoarea de 2.461.724, 29 lei. Regimul de inaltime al constructiei va fi  de demisol, parter si terasa, iar capacitatea sa va fi de 120 locuri", a mai spus Radu Moisin.

Noile parkinguri le aduc clujenilor 784 noi de locuri de parcare si peste 5.500 metri patrati de spatiu verde amenajat.

Comentarii Facebook