Scorpions la Cluj! "Vor prosoape spalate, dar n-au cerut femei. Sunt batrani", spun organizatorii VIDEO


Organizatorii concertului Scorpions, din 8 octombrie de pe Cluj Arena, Fun Time Production, au vorbit despre pretentiile pe care le au membrii formatiei germane.

Cererile acestora nu sunt iesite de comun, a declarat Minel Stoica, reprezentantul Fun Time Production.

"Nu cred ca pot sa incadrez cerintele lor in solicitari speciale. Eu sunt la al patrulea concert cu Scorpions si totdeauna e cam la fel. Au cerut prosoape spalate. Singura problema cu prosoapele astea pe care le cer formatiile e ca nu trebuie sa fie noi sau, daca sunt noi, trebuie sa fie minim o data spalate. Prosopul noul nu ia transpiratia si apa bine de pe organism. Atunci trebuie sa fie o data spalate.

Formatiile astea mananca ce mananca oamenii. Din nefericire nimic iesit din comun. Nici macar femei nu au cerut si oricum astea nu se trec in solicitarile oficiale, iar ei sunt oameni batrani. Sa fim seriosi. Vis-a-vis de cerintele de mancare, riderele (n.red. solicitarile trupei, lista cu cereri) astea merg si in Romania si in Franta si in Ucraina. Cam tot alea sunt. Pot sa mai zica 'local beer', dar nu imi amintesc sa scrie asta, sau 'local food'. Din pacate nu sunt foarte atractivi din punctul asta de vedere. Michael Jackson era mai interesant", a spus Minel Stoica.

Oficialul Fun Time Production a mai adaugat ca Scorpions nu poate sa ceara luna de pe cer. "Afacerea asta cu show business -ul functioneaza foarte bine impamantenit de mult ani. In categoria de box office in care se gaseste fiecare artist, se gasesc si pretentiile extra muzicale. Nu poate sa imi ceara un artist cu un anumit box office luna de pe cer. Altul poate sa o ceara. Bon Jovi, de exemplu, poate sa o ceara", a incheiat Minel Stoica.

Concertul Scorpions va avea loc in 8 octombrie, de la ora 21.15 pe stadionul Cluj Arena.

 

Vezi si...

Scorpions la Cluj! Ar putea ploua sambata seara. Nu se va intra cu umbrele pe Cluj Arena

Scorpions la Cluj! Autobuze RATUC pentru transportul fanilor Scorpions si Smokie

Scorpions la Cluj! Scena de pe Cluj Arena este cea pe care s-a organizat si Cerbul de Aur VIDEO

Comentarii Facebook