Scorpions la Cluj! Cum va fi protejata iarba de pe Cluj Arena in timpul concertelor VIDEO

 

Organizatorii concertelor din 8 si 9 octombrie, de pe Cluj Arena, sustin ca vor acoperi iarba cu o folie speciala din plastic pentru a nu o distruge.

"Sa ii zicem in mod generic, grass cover, invelitoare de iarba. Este un material plastic proiectat special pentru a lasa iarba sa respire si sa nu se arda sub bataia soarelui, cum s-ar arde iarba in mod normal daca e acoperita cu un material obisnuit, cu o panza sau cu un banner, un sac. E un material plastic a carui montare ia destul timp, circa 18 ore, intr-un regim de lucru alert si cu destul de multi oameni. La sfarsitul zilei, iarba va ramane intacta si va fi in conditii bune ca sa poata sa joace Universitatea in meciul din 11 octombrie", a precizat Minel Stoica, reprezentantul Fun Time Production, organizatorul concertelor Scorpions si Smokie.

Trupa germana Scorpions va ajunge la Cluj-Napoca vineri, 7 octombrie, in jurul orei 18.00, iar de la ora 19.30 vor sustine o conferinta de presa la hotelul City Plaza.

Formatia Smokie va ajunge la Cluj-Napoca numai duminica, 9 octombrie, cu cateva ore inainte de concertul de la ora 21.00.

 

Vezi si...

Scorpions la Cluj! Ar putea ploua sambata seara. Nu se va intra cu umbrele pe Cluj Arena

Comentarii Facebook