Duminica 29 Mai

Scenă macabră în Mănăștur! Un bătrân a fost găsit spânzurat între blocuri



O descoperire macabră a avut loc, luni dimineață, pe strada Almașului, din Cluj-Napoca, unde un trecător a observat un bărbat spânzurat într-un copac.

Incidentul a avut loc în jurul orei 08.00, iar trecătorul a sunat la 112, la fața locului deplasându-se un echipaj cu medici de la Serviciul Județean de Ambulanță Cluj, unul de poliție și altul de pompieri.

Medicii au constatat decesul bărbatului, astfel că polițiștii i-au chemat pe criminaliști pentru efectuarea Cercetării la fața locului. La locul sinuciderii polițiștii au găsit și un scaun răsturnat, scrie ziarulclujean.ro.

Anchetatorii au stabilit că bărbatul găsit decedat are 84 ani și este din Cluj-Napoca, iar acesta a lăsat un bilet de adio pentru a-și justifica fapta.

În jurul orei 07.50, poliția a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit spânzurat în curtea unui imobil de pe strada Almașului. Cel în cauză a fost identificat, stabilindu-se că este vorba de un bărbat de 84 de ani, din Cluj-Napoca. Polițiștii efectuează în acest moment cercetarea la fața locului pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a survenit decesul bărbatului”, a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Comentarii Facebook