Scandalul cu topoare de pe Dorobanților a început de la prostituate

 

Scandalul de pe strada Dorobanților, de zilele trecute, a început de la câteva prostituate.

 

În acel imobil s-au adăpostit și prostituatele de pe Calea Turzii, iar țiganii au început să se sature de scandalurile pe care le produc. 

 

Fetele au produs scandalul și tot ele au fost și cele mai agresive verbal. S-au încăierat de la femei. Polițiștii de la Secția 2 de Poliție au intervenit și pentru a liniști spiritele au folosit un spray cu gaze lacrimogene care s-a dispersat în toate direcțiile și i-au afectat și pe ei. La fața locului au mai sosit un echipaj de intervenție de la Jandarmeria Cluj și unul de la DIAS Cluj. Nouă persoane au fost conduse la secție și amendate contravențional”, susține un oficial al IPJ Cluj.

 

Poliția i-a dus pe cei implicați în scandal la Secția 2, dar au aplicat numai amenzi pentru că nimeni nu a depus plângere.

 

 

Țiganii stau abuziv aici, pe Dorobanților, în curte la Total Security, pentru că proprietarul clădiri e plecat în Belgia și numai când vine îi poate scoate. Acolo sunt doua camere și ei nu se suportă. Azi-noapte le-au dat la polițiștii de la Secția 2 cu spray paralizant. Țiganii au vrut să dea la ceilalți țigani și i-au dat cu spray și pe polițiști”, ne-a relatat un martor la incidentul din noaptea de vineri spre sâmbătă.

 

Țiganii din Cluj s-au atacat cu topoare pe Dorobanților! I-au dat cu spray paralizant și pe POLIȚIȘTI - VIDEO

Comentarii Facebook